Høststevne – en skikkelig arbeids- og samfunnshelg på Brunstad


6.-8. oktober var en helg BCC Eiker lenge hadde arbeidet mot og sett frem til. I år var det vår oppgave å arrangere stevnet i samarbeid med BCC Event.

I trekvart år har det blitt lagt ned mange frivillige timer med planlegging og forberedelser, og det var spenning i luften inn mot helgen. Prosjektgrupper har jobbet med alt fra aktiviteter for barn og unge, treningstilbud, dekor, grafisk design, seniormiddag og misjonsfesten som ble helgens høydepunkt.

Med temaet «Ha tro til Gud» ble dette en mektig kveld hvor Bibelens historie om utvandringen fra Egypt ble brukt til eksempel. Paralleller fra historien om forholdene Guds folk møtte på ørkenvandringen ble trukket til vår levetid og forholdene vi møter i vår hverdag. Viktigheten av personlig troskap mot Gud og hans bud kom tydelig frem i kveldens panelsamtale, og hvilken betydning dette har for oss og de kommende generasjoner.

Se BCC sin artikkel om Misjonsfesten og temaet «Ha tro til Gud» her: Høstens misjonsfest: Ha tro til Gud (bcc.no

Frivillige fra BCC Eiker var å se på opp- og nedrigg, som aktivitetsledere, trenere, vakter, musikanter, servitører, korsangere, svele-stekere med mer igjennom hele helgen, og ansiktene strålte av glede over å kunne være med. Helgen ble en skikkelig arbeids- og samfunnshelg for oss hvor vi ble kraftig styrket til personlig troskap. Vi er veldig takknemlig for all frivillig innsats som ble lagt ned og resultatene vi får se når vi løfter sammen i flokk.