Explorers Boost: En festdag for BibleKids i Eiker


Den 23. september ble en minneverdig dag for barna fra 1. til 6. klasse som deltok på «BibleKids Explorers Boost». Dagen fant sted på vakre Fredfoss som var dekorert i de fortryllende Explorers-fargene, gult og lilla!

Explorers Boost er rammen for et unikt konsept, skapt av BCC Media som gir barna muligheten til å bli kjent med inspirerende personer fra Bibelen. Denne gangen var det den unge kongen Josia som stod i fokus, kjent for hans dyder i sannhet og rettferdighet.

Gjennom filmer, virtuelle og fysiske oppgaver, samt samtaler om temaet, fikk barna skildret verdien av ærlighet og sannhet, og hvor viktig dette er helt fra man er ung.

I tillegg til tidsreisen kunne barna delta i leker og aktiviteter. Å pynte sin egen bibelkort-kiste og lage sitt eget sverd var spesielt populært. Kombinasjon av moro, god mat, lærdom og lek er en suksess!

Vi gleder oss allerede til neste Explorers Boost og takker alle engasjerte mentorer som bidro til å gjøre denne dagen fomidabel og festlig!

Les mer om Explorers-dagen på Bible Kids sin egen nettside.